Kirjoittanut Boris Winterhalter | tammikuu 30, 2011

Hannu Tanskasen haastattelu

Sanoma Oy:n maakuntalehdissä oli tänään Hannu Tanskasen haastattelu. Vaikka Hannu pahoitteli minulle, että monet tärkeät asiat leikkautuivat pois lopullisesta tekstistä, niin monet tärkeät ilmastokriittiset ajatukset pääsivät painoon.

Haastattelusta tehty teksti löytyy Hannun blogista: http://ilmastohuijaus.blogspot.com/2011/01/blogistin-haastattelu-tanaan-sanoman.html#comments

Tekstissä kiinnittäkää huomio IL:n Ari Laaksosen yrityksiin kumota tai vähätellä Hannun väitteitä. Mielestäni Hannu vetää pitemmän korren. Minua jäi hymyilyttämään etenkin Laaksosen näkemys Hannun esittämästä ajatuksesta auringon aktiivisuuden hiipumisesta ja jopa pientä jääkautta muistuttavasta kylmenevästä ilmastosta, tosin ei vielä 2012 (liekö toimituksen erhe), vaan muutaman vuosikymmenen sisällä.

Tähän Laaksonen väittää , että ”Avaruustutkijoiden mukaan näin ei ole. Minimi on ohitettu, ja seuraavaa pilkkumaksimia odotellaan vuodeksi 2013.”

Tässä hän ei ole seurannut näiden tutkijoiden viimeaikaisia kirjoituksia, joissa seuraavan pilkkumaksimin ennustetaan jäävän varsin pieneksi ja todetaan näin hiipuvan auringon johtavan todennäköisesti kylmenevään ilmastoon.

Lukekaa myös tekstiin tulleet kommentit Hannun blogikirjoituksen lopussa. Hannun blogissa on muitakin hyviä kirjoituksia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: