Kirjoittanut Boris Winterhalter | marraskuu 17, 2011

Kirkon ulkomaan apu pysyköön asiassa

Kirkon ulkomaanapu on ottanut askeleen alueelle, jossa sillä ei ole asiantuntemusta. Uusin kampanja ”Päästöt kuriin”, eli kehottaa tulemaan mukaan antamaan kasvot vaatimukselle ilmastonmuutoksen hillitsemisestä!

Lähetin palautteena:

Katastrofiapu on hyvä asia ja siihen olen ottanut osaa sekä lahjoituksin, että maksamalla kirkollisveroani vaikka en allekirjoita kristillisen kirkon dogmaa kolmiyhteydestä, jne.

Sen sijaan usko ihmisen kykyyn HILLITÄ ILMASTONMUUTOSTA ei perustu mihinkään rationaaliseen tietoon. Suhtaudun siihen kuten hölmöläiset, jotka uskoivat, että valoa voi kantaa pussissa pimeään taloon.

Valitettavasti maapallon globaalia ilmastoa eivät ihmisen toimet juurikaan hetkauta, sillä kaiken taustalla on aurinko ja maapallon omat luonnolliset tapahtumat. Toki ihminen on päästöillään pilannut monien taajamien ilmanlaadun ja suurilla maankäyttömuutoksilla aiheuttanut kärsimystä alkuperäiselle väestölle ja luonnolle, mutta ilmaston vaihtelu on suurempien voimien eli luonnon omissa käsissä.

Koko hysteria ilmaston katastrofaalisesta muuttumisesta on räjähtänyt poliitikkojen ymmärtämättömyydestä todella vaaralliseksi uskonnoksi, jossa hyödyttömillä päästökaupoilla ym käsittämättömillä päätöksillä ajetaan etenkin köyhät ja muutenkin selviytymisrajoilla elävät ihmiset entistä ahtaammalle.

Sekä kirjoitettu historia sekä geologia että antropologia kertovat korutonta todellisuutta maapallomme luonnostaan vaihtelevasta ilmastosta, jossa toki ihmisen ajattelemattomuus on nopeuttanut ongelmien kasautumista, joista ehkä Pääsisäissaaren väestötuho on surullisimpia esimerkkejä.

Koska aihe on äärimmäisen tärkeä kehotan, pelon lietsomisen asemesta, perehtymään ilmastonmuutokseen sellaisena kuin vakavasti otettavat vapaat (sitoutumattoamat) tutkijat sen osoittavat. Kirkon ei kuulu laulaa hysteerikkojen kanssa samassa kuorossa.

Lisätietoa löytyy tältä sivustolta sekä laajemmin tieteellistä puolta valottavasta rinnakkaisosoitteesta: http://ilmasto.wordpress.com

Mainokset

Responses

  1. Muistaakseni jossain virressä on sanat ”hän säät ja ilmat säätää”.
    Ei kai vaan ole kirkolta loppunut usko vai olettaako kirkko sään ja ilmaston olevan sama asia 😉

  2. Sen enempää meteorologiaa tai teologiaa tuntematta, tulen väkisinkin siihen johtopäätökseen, että kirkon mielestä Jumala ei ole mikään termostaatti. Mitähän raamattu sanoo asiasta.

  3. Olen aiemminkin kritisoinut kirkonmiehiä pysymään teologian puolella ja jättämään eksaktit tieteet niitä hallitseville. Tosin useinhan nykyistä ilmastohysteriaa verrataan uskontoon.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: